0

Instructiuni de intretinere

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;
Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica un strat subtire de crema sau ceara de incaltaminte;
Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;
Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat.
MEGAINVEST nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei datorat marimii necorespunzatoare.

Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folosi uscarea la ventilator, calorifer, sau alte surse de caldura. Fetele si talpa pantofilor trebuie ferite de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive.

Deoarece captuseala produsului nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul transferului culorii pe ciorap. Se recomanda folosirea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa. Acesta nu reprezinta un defect de fabricatie si de aceea nu constituie motiv de reclamatie.

Incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi sau perie, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele persistente se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent. Protejeaza pielea impotriva umiditatii aplicand spray-ul pentru impermeabilitate.
Incaltamintea cu fete din piele naturala - antilopa, piele intoarsa sau nabuc - se curata cu ajutorul unei carpe moi, uscate, al unui burete sau al unei perii cu peri moi. Nu folosi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata.
Petele profunde de murdarie se inlatura cu ajutorul spumei speciale. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru piele intoarsa sau nabuc. In ambele situatii este contraindicata folosirea unei perii aspre, deoarece aceasta poate produce deteriorari ale fetelor pantofului. Pielea intoarsa si cea nabuc se protejeaza impotriva umiditatii prin aplicarea spray-ului de impermeabilitate.
Articolele din inlocuitor sau material textil se vor curata cu ajutorul unei carpe moi sau cu ajutorul spumei de curatare.
 Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete din texil se recomanda a fi purtate pe timp uscat.
Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona). Nu folosi solutii de curatare sau substante de intretinere deoarece exista riscul deteriorarii fetelor din piele.

ATENTIONARI!
A se evita contactul cu uleiuri, vaseline, vopsele.
 

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

Webdesign by SigmaNet® 2016
SOL SAL