0

Garantia produselor

Megainvest   ofera certificat de garantie de 30 de zile pentru produsele comercializate, acesta fiind trimis odata cu produsele comandate de dvs. Factura fiscala va fi trimisa odata cu coletul. Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solicita garantia. 
 
Garantia va fi solutionata prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului  pentru garantia produselor comandate revine in atributiile clientului.
 
Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.
 

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

Webdesign by SigmaNet® 2016
SOL SAL