0

Ghid marimi incaltaminte

Cum masuram corect

1. Asezati piciorul pe o foaie de hartie si desenati cu creionul conturul.
                          
 
Atentie! Tineti creionul conform desenului, trasand linia exact in locul unde se atinge talpa de hartie deoarece altfel se poate lua 0,5 sau chiar 1,0 numar mai mare.
 
2. Cu o rigla masurati pe desenul obtinut distanta dintre cele mai departate 2 puncte, respectiv degetul mare de la picior si calcai.
 

 
3. Pentru latimea piciorului se iau si masurile 1A si 2A.
 
Masura 1A: (degete)                                               Masura 2A: (rist)
 
                                                             
 
 
Este de preferat sa se ia masurile in a doua jumatate a zilei, deoarece in cursul zilei picioarele se pot umfla usor, ceea ce ar putea duce la erori de masurare. Se masoara ambele picioare si se ia masura cea mai mare.

Mic dictionar - termeni specifici - incaltaminte
 
Va prezentam cativa termeni legati de fabricatia talpilor precum si cateva avantaje si dezavantaje specifice fiecarui tip de talpa.

TR  - cauciuc termo - material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, de rezistenta sporita si flexibilitate medie. 
Utilizat in special pentru incaltamintea de iarna, datorita faptului ca isi pastreaza flexibilitatea la temperaturi scazute mai bine decat talpile fabricate din PVC. 
Materialul are proprietati antiderapante si ofera o buna izolare termica.

PVC - policlorura de vinil - material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, de rezistenta si flexibilitate medie. Utilizat in special pentru incaltamintea de vara, datorita faptului ca isi pastreaza flexibilitatea la temperaturi ridicate. 
Ofera pantofilor barbatesti un sunet al tocului mai apropiat de cel clasic al pantofilor. 
Materialul nu are proprietati antiderapante si nu ofera o buna izolare termica.

PU  - poliuretan - material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, de rezistenta ridicata* si flexibilitate excelenta. Utilizat atat pentru incaltamintea de vara cat si pentru cea de iarna, datorita flexibilitatii sporite si densitatii reduse, rezultand produse "foarte usoare". In general, incaltamintea fabricata pe aceasta talpa, prezinta un grad de confortabilitate ridicat. 
Ofera o excelenta izolare termica fata de TR si PVC.


PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

Webdesign by SigmaNet® 2016
SOL SAL