0

Cum fac plata

1. in sistem ramburs - veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.

2. prin banca - plata prin banca se  face in avans. Fie faceti plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca va vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni.

PRETURI SI PLATI

Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport ) afisate pe  magazinul online www.megainvest.ro sunt  finale si includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii veti sti exact care este pretul final pe care trebuie sa-l platiti pentru comanda, inclusiv serviciile de transport.
Ocazional magazinul nostru va practica promotii si reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi cat si pe factura.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile  fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.
Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:
• Livrare prin curierat rapid :
- 22  lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 500 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat)
- GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 500 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat )

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

PRETURI PRODUCATOR

FABRICAT IN ROMANIA

GARANTIA PRODUSELOR

Webdesign by SigmaNet® 2016
SOL SAL